En Caixa Benicarló li oferim una àmplia oferta d'assegurances a través de RGA (Rural Grup Assegurador): 

Multirisc de Llar
Per a sentir la seua llar protegida, l’assegurança combinada per la qual es cobreixen els danys accidentals més comuns que pot patir la seua vivenda: incendi, robatori, danys per aigua, danys elèctrics, trencament de cristalls, etc.

A més la pòlissa inclou Assistència 24 hores per la qual vostè podrà avisar de qualsevol sinistre durant tot el dia, els 365 dies de l'any.

Multirisc Agrícola

Una gran protecció, per a sembrar tranquil·litat en les seues terres.

Sabem que quan pensa en la seua explotació agropecuària, vostè pensa en la seua economia. Per això, volem oferir-li les garanties més completes: perquè senti protegida la seua forma de vida enfront dels riscos més importants.

Multirisc de Comerç
Pose el seu negoci a cobert i senti's tranquil amb les nostres assegurances multirisc de comerç.

Totes les nostres Assegurances li ofereixen assistència 24 hores i garanties bàsiques, com: Desallotjament o pèrdua de lloguers, Reposició de documents, Danys elèctrics o per aigua, Pèrdua de valor estètic del continent, Extensió de garanties per vandalisme, inundació, lliscaments, llots, etc., Trencament de cristalls, llunes, rètols, marbres i porcellana sanitària.

Multirisc industrial
Segur per a indústries que en un únic contracte inclou àmplies garanties inherents a la pròpia activitat industrial.

Assegurança d'automòbil

Vaja on vaja, un gran equip li acompanyarà.

Li oferim un segur per al seu automòbil que està pensat per a la seua tranquil·litat, amb tots els avantatges que necessita: Bonificació de fins al 60% per no sinistralitat, assistència en viatge, valor a nou del seu vehicle els dos primers anys, per robatori, incendi o pèrdua total. 

Assegurances d'accidents
Per cobrir les conseqüències d'un accident que puga patir, en el desenvolupament de la seua vida personal o professional.

Pot escollir entre un variat conjunt de cobertures que inclouen : indemnització diària per cada dia de baixa, assistència sanitària, defunció o invalidesa, etc.

Assegurances de vida
Amb les nostres assegurances de Vida garantirà la seua tranquil·litat i la seua seguretat econòmica. 

Es cobreix la Defunció i la Invalidesa Absoluta i Permanent de l'assegurat, pal·liant en la mesura del possible les conseqüències econòmiques que qualsevol de tots dos suposats provoque.

Assegurances d'Estalvi
El nostre Pla d' estalvi RGAAhorroFacil, és la forma més flexible i productiva de rendibilitzar els seus diners a mitjà i llarg termini, amb una rendibilitat garantida, més una variable addicional, gran liquidesa i flexibilitat.

Protecció de pagaments
Per a cobrir situacions que puguen produir-se de desocupació o incapacitat temporal, que dificulten fer front al pagament de les quotes establertes durant un contracte de préstec.

Assegurances de Salut
Amb les nostres modalitats DKVModular i DKVIntegral optarà per una sanitat de màxima qualitat amb aqueix tracte personal que desitja quan acudeix al metge o a una clínica i comptarà amb la garantia del capdavanter europeu en Assegurances de Salut, DKV Seguros. 

Decessos
Amb l'assegurança de Decesos RGAAsistencia Familiar, comptarà amb els millors serveis professionals del sector.