La regulació europea en matèria de pagaments, PSD2 (Payment Services Directive 2), permet als proveïdors de serveis de pagament a tercers, també coneguts com TPPs (Third Party Payment Service Providers), tenir accés als serveis de comptes de pagament de les entitats de crèdit sota la supervisió de l'Autoritat Bancària Europea.

Això suposa que tercers, autoritzats pels seus clients, podran accedir als seus comptes de pagament per poder iniciar en el seu nom una transacció de pagament i / o recuperar l'estat i transaccions del compte per tal d'oferir serveis de valor afegit.

Caixa Rural Benicarló oferirà l'accés als TPPs, a través d'APIs obertes, als següents serveis:

 -Serveis d'iniciació de pagaments: que permeten als TPPs iniciar una ordre de pagament des d'un compte bancari que l'usuari té oberta a Caixa Rural Benicarló.

 -Serveis d'informació sobre comptes: serveis en línia que permeten unificar en una sola plataforma tota la informació financera sobre un o diversos comptes de les quals és titular l'usuari, comptes que poden ser només de Caixa Rural Benicarló, o de Caixa Rural Benicarló i d'una altra entitat.

 -Confirmació de fons, que permeten als TPP confirmar que en el compte de pagament hi ha fons suficients.

 

Els TPPs que compleixin amb els requisits de registre, autorització i supervisió per part de les autoritats competents de cada Estat, podran accedir a les APIs de Caixa Rural, les seves especificacions tècniques i entorn de proves a través del següent enllaç.També podran resoldre els dubtes o incidències que es produeixin durant el procés de configuració tècnica en el següent telèfon: 91.728 23 21 o via correu electrònic: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. .

 

Enllaç a especificacions tècniques


Disponibilitat Estadísques Tècniques

Rendiment Estadístiques Tècniques