Quant em costa un reintegrament en caixer?

El 22 de desembre de 2015, va entrar en vigor el Reial decret Llei 11/2015, que regula les comissions per la retirada d'efectiu en caixers automàtics. La principal novetat va suposar un canvi en la manera de repercutir les comssións de tal manera que, a partir d'eixa data, és l'entitat propietària del caixer qui liquida la comissió conjuntament amb la pròpia operació i Caixa Benicarló l'apliquem als nostres clients

  • Pensant en els nostres clients, Caixa Benicarló ha arribat a un acord amb BancaPopolare, Bankinter, Bankoa, Bantierra, Banco Cooperativo Español, Banco de Crédito Social Coop., Caixa Popular, Caja Arquitectos, Caja Ingenieros, Caja de Crédito Cooperativo, Caja Laboral Kutxa, Grupo Cajamar, Caja Siete, Cardtronics, Cajas Rurales, Deutsche Bank, Euro Automatic Cash, Evo Banco, Globalcaja, NovoBanco i Banco Pichincha, que amb més de 6.000 caixers, li permetrà realitzar retirades a DÈBIT de forma gratuïta en els seus caixers on no existisca presència de caixers del Grupo Caja Rural i mantenint condicions preferents on sí existisca cobertura del Grup.
  • La retirada d'efectiu a dèbit és GRATUÏTA en els caixers de la nostra entitat i en qualsevol dels més de 2.700 caixers de les entitats del Grupo Caja Rural.
  • En la resta de caixers, repercutim la comissió per retirada d'efectiu que l'entitat propietària del caixer ens liquide conjuntament amb la pròpia operació.
  • En qualsevol retirada d'efectiu, els caixers l'informaran degudament dels costos de la transacció abans d'acceptar l'operació.

En el següent quadre pot veure quines són les comissions que cobrem actualment

Entitat

Comissió

Caixa Benicarló 0 €
Caja Rural, Bantierra, Cajasiete, Caixa Popular, Globalcaja 0 €
Grup Cajamar, Banca Popolare, Bankinter, Bankoa, Caja Arquitectos, Caja Ingenieros, Caja de Crédito Cooperativo, Caja Laboral Kutxa, Cardtronics, Deutsche Bank, Euro Automatic Cash, Evo Banco, Novo Banco, Banco Pichincha 0,65€*
* En localitats on no existisca cap caixer de Caixa Benicarló o del Grupo Caja Rural, la comissió serà gratuïta. 
* Carnet Jove: reintegrament gratuït 

Li recordem que pot localitzar la xarxa de caixers de la nostra entitat i del Grup Caixa Rural en ruralvía.com, en la app ruralvía mòbil o en el 902 310 902.

Per a aclarir qualsevol dubte, estem a la seua disposició en les nostres oficines. 

1Les condicions podran variar en virtut de l'evolució del mercat i els seran comunicades d'acord amb la normativa vigent.