Quant em costa un reintegrament en caixer?

El 22 de desembre de 2015, va entrar en vigor el Reial decret Llei 11/2015, que regula les comissions per la retirada d'efectiu en caixers automàtics. La principal novetat va suposar un canvi en la manera de repercutir les comssións de tal manera que, a partir d'eixa data, és l'entitat propietària del caixer qui liquida la comissió conjuntament amb la pròpia operació i Caixa Benicarló l'apliquem als nostres clients

  • Pensant en els nostres clients, Caixa Benicarló ha arribat a un acord amb Grupo Banco Popular, Grup Cajamar, Laboral Kutxa, Banco Pichincha, Bankinter, Bankoa, Banco Popolare Ética, Novobanco, Deutsche Bank, Evo Banco i Cardtronics, que amb més de 5.900 caixers, li permetrà realitzar retirades a DÈBIT de forma gratuïta en els seus caixers on no existisca presència de caixers del Grupo Caja Rural i mantenint condicions preferents on sí existisca cobertura del Grup.
  • La retirada d'efectiu a dèbit continuarà sent GRATUÏTA en els caixers de la nostra entitat i en qualsevol dels més de 2.700 caixers de les entitats del Grupo Caja Rural.
  • En la resta de caixers, repercutirem la comissió per retirada d'efectiu que l'entitat propietària del caixer ens liquide conjuntament amb la pròpia operació.
  • En qualsevol retirada d'efectiu, els caixers l'informaran degudament dels costos de la transacció abans d'acceptar l'operació.

En el següent quadre pot veure quines són les comissions que cobrem actualment

* En localitats on no existisca cap caixer de Caixa Benicarló o del Grupo Caja Rural, la comissió serà gratuïta. 
* Carnet Jove: reintegrament gratuït.

 

Li recordem que pot localitzar la xarxa de caixers de la nostra entitat i del Grup Caixa Rural en ruralvía.com, en la app ruralvía mòbil o en el 902 310 902.

Per a aclarir qualsevol dubte, estem a la seua disposició en les nostres oficines. 

1Les condicions podran variar en virtut de l'evolució del mercat i els seran comunicades d'acord amb la normativa vigent.