Jornada de Convivència Cooperativa

En les instal·lacions de la Cooperativa Agrícola San Isidro de Benicarló, un any més, amb el patrocini de Caixa Rural Benicarló, se celebraran diversos actes programats per a retre homenatge als socis agricultors jubilats, dins d'una renovada Jornada de Convivència Cooperativa en la seua edició 2017.

Podran participar els socis i el seu cònjuge, si es dóna el cas, sempre que aquests mantinguen domiciliada en compte amb Caixa Benicarló la seua nòmina, pensió o el pagament d'autònoms de les quotes a la Seguretat Social. 

Les invitacions per a assistir al vi d'honor, que són personals i intransferibles, podran retirar-les en horari habitual d'atenció al públic, en qualsevol de les nostres oficines, entre els dies 15 al 19 de maig, tots dos inclusivament.

Atenent la superfície de les instal·lacions comercials de la Cooperativa, que generosament ens cedeix, l'aforament màxim d'ocupació és d'1.600 places. Per aquesta qüestió objectiva, l'organització suspendrà el lliurament d'invitacions que, sota una hipòtesi de plena utilització, supere aquest aforament. 

Per raons de seguretat, es recorda i recomana als qui de desplacen amb vehicles, que no han de creuar l'antiga N-340, havent de circular pel pas subterrani habilitat.

Possibles socis que decidisquen acudir caminant  suggerim es desplacen pel camí vell de Càlig, evitant així transitar per la carretera comarcal Benicarló – Sant Mateu.

L'organització no es responsabilitza dels danys i perjudicis que pogueren patir les persones que lliurement decideixen participar en qualsevol dels actes programats.

Gràcies!

Decarrega't el programa oficial d'actes ACÍ