Deixe el seu futur ben lligat

I tíre-li el llaç a un gran regal!

Contracte el seu Pla de Pensions abans del 30 de juny i emporte's un magnífic regal*

 

El futur és un regal.

Preparar i deixar tot llest pel dia de demà mai havia sigut tan beneficiós. I es què gràcies als Plans de Pensions de Caja Rural, podrà gaudir des d'avui mateix de la tranquilitat que suposa deixar el seu futur ben lligat, i gaudir ja d'un d'aquests grans regals.


TV LED SAMSUNG 40”

Smart TV. Full HD. Wi-Fi.
2 ports HDMI i 1 USB.

 

 

 

Smartphone Samsung Galaxy A3

Amb pantalla de 4,7", càmera posterior de 13 MP i davantera de 8 MP. Memòria interna 16 GB

Per traspàs a partir de 40.000€:

Altaveu mutiroom Philips
So inalàmbric a través de bluetooth.
Connecta fins cinc altaveus en red.

Per traspàs a partir de 20.000€:

Procedsador d'aliments Philips

750 W. Inclou bol, batedora de got, molinet, fulla per a picar, amasador, disc per a muntar cremes i clares i 4 discs per a tallar i ratllar.

Per aportació inicial o traspàs mínim de 1.000€ o per aportació inicial mínima de 300€ més aportació periòdica mensual de 60€ o equivalent periòdic anualitzat.

Bàscula de cuina Martin Berasategui

Pantalla LCD, capacitat fins 5 kg. Inclou bol.

 

(*) Promoció vàlida del 1 de maig al 30 de juny de 2017 per a traspassos sol·licitats des de un altra entitat, i per a aportacions realitzades exclusivament per nous clientes de Plans de Pensions Individuals, per a imports mínims de 1.000€ en tots els casos. Exclosos traspassos interns entre productes comercialitzats per Caixa Benicarló. Ni els regals ni els tramejats seràn acumulatius. El client es compromet a mantenir l'aportació o traspàs realitzat fins el 30 de juny de 2020 (les condicions per a la concesió del regals seràn les que consten en l'acord d'entrega del regal). En cas de fi d'existències, el regal se sustituirà per un altre de igual o superior qualitat. Promoció no acumulable o compatible amb altres ofertes vigents.

05/17. Entidad Gestora de Planes de Pensiones RGA Rural Pensiones C.I.F. A 78963675- Entidad Depositaria: Banco Cooperativo Español C.I.F. A 79496055.