Compte Jove

Contractació

El Compte Jove de Caixa Benicarló es pot contractar si tens entre 14 a 29 anys a través d'oficines. Recorda que has d'anar amb el teu document d'identificació (DNI, NIE, NIF). Els menors d'edat hauran de vindre acompanyats dels seus representants legals i el llibre de família.

Targetes

Al contractar el teu Compte Jove Caixa Benicarló pots contractar el Carnet Jove de la Generalitat Valenciana que és també una targeta Visa de dèbit. Aquesta targeta de dèbit no té comissió d'emissió i manteniment, únicament la quota bianual de la GVA. 

També tens l'opció de demanar altres targetes de dèbit, crèdit o prepagament. Aquestes targetes tampoc tenen comissions  d'emissió i manteniment sempre que es compleixin les condicions indicades més endavant.(*)

Caixers

Aquest compte jove no té comissió per retirada d'efectiu a dèbit mitjançant el Carnet Jove en els caixers automàtics de Caixa Benicarló i en més de 6.000 caixers del grup Caja Rural i d'entitats amb les quals Caixa Benicarló manté acord. (veure nota 1)

Els caixers de Caixa Benicarló i grup Caja Rural estan dotats d'una tecnologia molt avançada i et permeten a més de retirar diners (amb o sense targeta); realitzar ingressos, pagar rebuts, consultar moviments, realitzar reintegraments amb el mòbil...

Si desitges localitzar el caixer més pròxim, pots usar el buscador de cajeros i t'indiquem com arribar.

Banca a distància

A partir dels 18 anys, disposes de la nostra avançada banca on-line Ruralvia, APP Ruralvia Móvil i tablet, amb la qual podràs estar al dia dels teus comptes, consultar els teus documents i realitzar les teves operacions més habituals sense necessitat d'acudir a una oficina. A més, pots rebre notificacions en el mòbil pels teus moviments de targeta, ingressos de nòmina, etc. 

A més, amb la nostra APP Ruralvia Pay disposes de BIZUM, la plataforma de la banca espanyola més fàcil i segura per a enviar diners al compte de qui vulguis en menys de 5 segons, utilitzant solament el número de telèfon. (Més informació en bizum.es)

Comissions del compte

- Manteniment: la comissió de manteniment del Compte Jove és gratuïta
- Transferències on-line abonament dia següent, gratuïtes.

Nòmina, rebuts i cobraments

El Compte Jove de Caixa Benicarló no t'obliga a domiciliar la teva nòmina ni els teus rebuts.

Llibreta i talonari

El Compte Jove de Caixa Benicarló inclou llibreta i no inclou talonari.

Aquestes són les condicions bàsiques del Compte Jove. Si desitges contractar altres targetes diferents al Carnet Jove o si tens contractada un compte estàndard també podràs gaudir de comissions gratis si compleixes els següents requisits:

(*) Condicions programa "Porque somos así"

Opció 1: SI TENS ENTRE 14 I 17 ANYS.

Comissió de manteniment i administració gratuïtes.

Opció 2SI TENS ENTRE 18 I 24 ANYS i compleixes aquests requisits

- Contractar la banca on-line (Ruralvia) i Correspondència virtual
- Almenys una targeta de dèbit o crèdit
- Correu electrònic i mòbil informat

Les comissions de manteniment, administració, transferències on-line (abonament dia següent) són gratuïtes.
La comissió d'emissió de targeta de dèbit gratuïta.
La comissió de manteniment d'una targeta gratuïta si realitzes compres per valor superior a 1000 € en els últims 12 mesos o el nombre de moviments (reintegraments i compres) és igual o major a 25 en els últims 12 mesos.s.

Opció 3SI TENS ENTRE 25 I 30 i compleixes aquests requisits

- Contractar la banca on-line (Ruralvia) i Correspondència virtual
- Si utilitzes la targeta de dèbit o crèdit en reintegraments o compres almenys 5 vegades en els últims 3 mesos.
- Correu electrònic i mòbil informat

Les comissions de manteniment, administració i transferències on-line (abono endemà) són gratuïtes.
La comissió d'emissió de targeta de dèbit i crèdit gratuïta.
La comissió de manteniment d'una targeta gratuïta si realitzes compres per valor superior a 1000 € en els últims 12 mesos o el nombre de moviments (reintegraments i compres) és igual o major a 25 en els últims 12 mesos.

Més informació

 

Nota 1: Entitats amb acord: BancaPopolare, Bankinter, Bankoa, Bantierra, Banco Cooperativo Español, Banco de Crédito Social Coop., Caixa Popular, Caja Arquitectos, Caja Ingenieros, Caja de Crédito Cooperativo, Caja Laboral Kutxa, Grupo Cajamar, Caja Siete, Cardtronics, Cajas Rurales, Deutsche Bank, Euro Automatic Cash, Evo Banco, Globalcaja, NovoBanco, Pichincha.

Per les retirades d'efectiu mitjançant targeta en caixers automàtics pertanyents a una entitat diferent de les indicades, *Caixa Benicarló repercutirà el mateix import de la comissió cobrada per l'entitat titular del caixer a *Caixa Benicarló. Aquest import serà informat per l'Entitat Titular del caixer abans de la retirada d'efectiu mitjançant targeta. 

 

(1) En ruralvia.com, App RURALVIA MOVIL i caixers no pagues comissions en les teves transferències en euros, corones sueques o en Leu (rom) romanès dins de l'àmbit de l'Espai Econòmic Europeu (membres de la Unió Europea + Islàndia, Liechtenstein i Noruega). No incloses les transferències immediates. Per a les transferències no incloses seran aplicable els conceptes complementaris i despeses de transferències establerts a aquest efecte. 

(2) La TAE resultant d'aplicar els interessos deutors i la comissió de descobert està limitada legalment per al "consumidor" i no pot superar 2,5 vegades l'interès legal dels diners. Qualsevol modificació del tipus d'interès legal dels diners suposarà un canvi automàtic en la TAE aplicada en els descoberts.