Perquè és el moment d'estar més units que mai.

Des de Caixa Benicarló, et resumim algunes de les mesures que des de l'entitat, els serveis de pagaments i els organismes públics estatals estan posant a la disposició de la societat per a combatre el COVID-19 

Accedeix als teus comptes i opera directament a través de ruralvia, la nostra banca online

Bé a través de pc o mòbil tens accés a gran varietat d'operatives. Si no recordes les teues claus o trobes alguna dificultat addicional consulta la GUIA RÀPIDA punxant ACÍ o consulta telefònicament en la teua oficina o en el 91 334 67 80.

Paga amb targeta o a mòbil enfront de l'efectiu

Evita l'ús de diner efectiu i utilitza la targeta o el pagament per mòbil amb qualsevol de les solucions de pagament disponibles per a les nostres targetes (Apple Pay, Google Pay o Ruralvia Pay). A més s'ha incrementat de 20€ a 50€ el pagament amb contactless sense autenticació, per a reduir així el contacte amb el terminal al no haver de teclejar el PIN.

Si et trobes en situació de vulnerabilitat

Accedeix a les mesures de moratòria hipotecària de les quals t'informem des d'ací.

Coneix si pots sol·licitar la suspensió temporal de les obligacions dels contractes de crèdit sense garantia hipotecària aquí.

 

Moratòria sectorial

Com a mesura voluntària i complementària a les Moratòries Legals aprovades pel Govern, Caixa Benicarló s'ha adherit a l'acord sectorial promogut per la UNACC per a facilitar l'ajornament d'operacions de finançament dels nostres clients.

Per a saber com sol·licitar-la i la documentació necessària, pots accedir ací o informar-te en la teua oficina habitual.

Si eres autònom, professional o empresari

Posem a la teua disposició la Línia de Finançament ICO COVID-19 per a pal·liar els efectes que està suportant el teu negociMés informació ací.

A més, la Generalitat Valenciana concedeix ajudes de fins a 1.500 euros mensuals als autònoms que han hagut de tancar el seu negoci o que han reduït la seua facturació un 75% des de la declaració de l'estat d'alarma. Per a més informació sobre aquesta ajuda accedeix a www.labora.gva.es

#AlTeuCostat