GESTIONA LES VENDES A DISTÀNCIA DE LA FORMA MÉS SENZILLA

SEGURETAT PER A TU I PER Al TEU CLIENT

Si el que busques és poder vendre de manera no presencial sense necessitat de tindre pàgina web o tpv virtual, posem a la teua disposició el servei PayGold.

PayGold és un servei segur, ràpid i senzill que et permetrà realitzar el cobrament de les teues vendes de manera àgil, simplement enviant una sol·licitud als teus clients via email o sms per a realitzar el pagament amb targeta.

I si no disposes d'ordinador en el teu comerç, no et preocupes, pots utilitzar el teu smarthpone per a enviar la sol·licitud de pagament.

+SEGUR

per al teu client que haurà d'autenticar-se en realitzar el pagament i segur per al teu comerç, que no hauràs de guardar dades de targetes.

+SENZILL

emplena les dades bàsiques de la compra, tria com vols enviar-ho al teu client (sms o email) i al moment rebrà la notificació amb un enllaç perquè puga realitzar el pagament de manera segura ambla seua targeta.

+ RÀPID

el teu client tan sols haurà de fer clic en l'enllaç rebut, automàticament serà redirigit a la passarel·la de pagament, on haurà d'introduir les dades de la seua targeta, autenticar-se i pagament realitzat!

 

A què esperes?, contacta amb la teua oficina per a donar-te d'alta en el servei.